Kotia etsivät linnut

Kun mietit poikasen hankintaa, mieti myös vaihtoehtoa - tarjota kotia tarvitsevalle linnulle kodin.

 

Valkokakadut (Cacatua alba) n. parikymppiset koiras ja naaras. Etsitään kotia, missä ymmärretään kakadujen vaativuus ja heille todella on aikaa. Nyt etsitään sitä mahdollisen loppuelämän kotia hyvin tarkkaan. Ei voi pitää samassa häkissä ja ulkoilevat myös eri aikaan (tai tiukasti valvottuna). Vaativat paljon tilaa, molemmilla on tällä hetkellä isot aviaariot. Ei kerrostaloon, eikä pikkulapsiperheeseen. Kakadujen tapaan tarvitsevat paljon huomiota ja virikkeitä. Tarkemmat kyselyt: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita.


Jatkuvasti pahenevan allergian vuoksi joudumme luopumaan lemmikkilinnuistamme. Parveen kuuluu erilaisia peippoja ja naurukyyhkyjä. Parvi on elänyt 10 neliö aviaariossa, joten linnut ovat tottuneita lentämiseen ja häkkiä suurempaan käytössä olevaan tilaan. Suurin osa linnuista on jo vähintään muutaman vuoden ikäisiä, ainoastaan seeprapeippojen joukossa on myös nuorempia yksilöitä. Lajit ja yksilömäärät: Seeprapeippoja 17 kpl, suippopyrstöpeippoja 5 kpl, riisipeippoja 4 kpl, harlekiinipeippoja 2 kpl ja naurukyyhkyjä 5 kpl. Kaikissa lajeissa on keskenään eri värisiä ja kuvioisia yksilöitä. Linnut sijaitsevat Lohjalla, mistä kuljetus on järjestettävissä sopimuksen mukaan Uusimaa – Turku – Tampere akselilla. Jos pystyt tarjoamaan pysyvän kodin edes muutamalle linnulle, ota yhteyttä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerromme samassa osoitteessa mielellämme muutenkin lisää linnuista eri yksilöistä.

joonas2


 

Koteja etsiviä lintuja löydät myös Helpparrot ry:ltä! Katso heidän sivuiltaan (kaikki kotia etsivät eivät ole sivuilla, joten kannattaa myös kysellä)
https://www.helpparrot.fi/