n7136

Nekton-Pollen-Power with Oregano 90g

10,00 €
19.00 €
(ALV 14 %)
Veroton 8,77 €
Vero 1,23 €
Alennus -9,00 €
(- 47 %)
In Stock

Tuotetunnus: 00733309227136

Valmistajat: Nekton
Jauhettu siitepöly oreganolla
Päiväys ok 6.9.2024

Valmistusaineet: Siitepöly, oregano (kuivattu ja jauhettu)

Mehiläisten siitepöly on yksi laadukkaimmista luonnon ruoista. Siitepöly seos on koostumukseltaan monipuolinen. Se sisältää luonnollisesti mm. lyhytketjuiset proteiinit, jopa 20 aminohappoa, monityydyttymättömät rasvahapot, kivennäisaineet ja hivenaineet, kuten rauta, kupari, mangaani, sinkki ja piihappo (piidioksidi), fosforin, kaliumin, magnesiumin, rikin ja kalsiumin lisäksi. Se sisältää myös C-vitamiinia, B1-, 2-, 6- ja 12-vitamiinia sekä biotiinia, A-, D-, E-vitamiineja, foolihappoa, niasiinia, pantoteenihappoa, antioksidanttisia polyfenoleja, kuten flavonoideja, luonnollisia sokereita, entsyymejä, kasvihormoneja ja monia muita hyödyllisiä aineita.

Mehiläisten siitepölyllä on antiviraalisia ja antibakteerisia ominaisuuksia. Ne tukevat immuunijärjestelmää ja vaikuttavat suotuisasti verianalyysiin. Ne myös edistävät elinvoimaa ja hyvinvointia. Siitepölyn monipuolinen koostumus voi toimia energian lisääjänä.

Erilaisten entsyymien ansiosta mehiläisen siitepöly auttaa linnun elimistöä imemään paremmin ravinnon ravintoaineista. Ne ovat kuin luonnollinen rokote, koska ne voivat ehkäistä sairauksia ja lisätä fyysistä energiaa.

Oregano toimii paljon enemmän kuin muut yrtit luonnollisena antibioottina ja vahvistaa linnun immuunijärjestelmää. Oreganolla voi olla positiivinen vaikutus ruoansulatusjärjestelmään, ruokahalun stimulointi, sapen ja entsyymien erittymistä suoliston alueella ja suolistoflooraa.

Koska kerätty kukkien siitepöly on peräisin eri kasveista, tämä johtaa erilaisiin ainesosiin, jotka ovat suotuisassa suhteessa toisiinsa.
Kasvin lajista riippuen siitepölynjyvien väri vaihtelee vaaleankeltaisesta mustaan ​​kaikissa mahdollisissa värisävyissä.

Edut:
⋅ Luonnonenergian toimittaja
⋅ Tukee tervettä ruoansulatusta
⋅ Voi vahvistaa immuunijärjestelmää
⋅ Varustaa luita mineraaleilla
⋅ Hyvä sydän- ja verisuonijärjestelmälle
⋅ Voi vakauttaa luonnollisen suolistoflooran

Nekton Pollen-Power oreganolla on runsaasti:
⋅ Proteiinit
⋅ Aminohapot
⋅ Mineraalit
⋅ Hiilihydraatit
⋅ Monityydyttymättömät rasvahapot
⋅ Vitamiinit
…ja monia muita positiivisia aineita

Annostus päivittäin:
0,2 g (1/4 mittalusikkaa) pienille linnuille
0,4 g (1/2 mittalusikkaa) keskikokoisille linnuille
0,7 g (1 taso mittalusikka) suurille linnuille

Sekoita Nekton Pollen-Power oregano ruokaan. Sairaustapauksessa määrä voidaan kaksinkertaistaa, sitä ei saa yliannostella.

Säilytys: Säilytä kuivassa ja poissa auringonvalosta, 15°-25°C.
ÄLÄ SÄILYTÄ JÄÄKAAPISSA!!!